Helping brands with exclusive content.

Over ons Waar staan we voor Kwaliteiten Samenwerkingen

KEV. is opgericht door Kevin Senders. Een jonge ondernemer uit Deurne met een passie voor video- & fotografie. Na verschillende jaren ervaring te hebben opgedaan bij lokale omroepen en mediabedrijven, besloot hij om in 2018 voor zichzelf te beginnen. Hij richtte KEV. op, een productiebedrijf gericht op het maken van doelgerichte content voor bedrijven en merken.

Bij KEV. staan we voor kwaliteit. Wij leveren altijd de beste content. Deze content is altijd exclusief voor jouw merk, bedrijf of evenement. Met onze vooruitstrevende foto’s en video’s gaat jouw brand next level!

Wij willen de beste content maken voor de mooiste merken en evenementen. Dit vraagt flexibiliteit, meedenkend vermogen en kwaliteit. Met deze eigenschappen en onze jarenlange ervaring, zorgen wij er altijd voor dat jij exclusive content krijgt.

Corporate.

Op zoek naar eye-catching foto’s voor jouw bedrijf? Of heb je liever een awesome video om jouw merk next level te zien gaan? Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk pakketten
Events.

Het maken van aftermovies en fotoreportages van festivals en evenementen is onze specialiteit. Ook recaps voor jouw als artiest behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk pakketten
Sports.

KEV. verzorgt met regelmaat video- en fotomateriaal voor lokale én nationale clubs. Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Let’s talk!

Contact